Forsendelse og returnering

Ombytning og returnering

Hos LAGE DOR har du 14 dages retur- og ombytningsret. Du kan således returnere eller ombytte din ordre, i op til 14 dage efter at du har modtaget din bestilling.

På følgende varegrupper er der ingen returret:
  • Vielsesringe med og uden gravering
  • Smykker med gravering
  • Specialproduceret ringe og smykker, f.eks. størrelser uden for sortiment.
  • Navnesmykker
  • Varer der ikke indgår i vores normale sortiment.
Kun returnering af ubrugte varer

Når du ønsker at returnere din ordre, er det en betingelse at varen er ubrugt og i original emballage, varen må således ikke være brugt. Såfremt vi modtager varer retur som ikke ligger i original emballage er smykket værdiforringet.

Smykket må gerne prøves ved modtagelse, men skal HURTIGT tages af igen. - Hvis smykket påføres ridser er det værdiforringet, og anses ikke for at være ubrugt.
Sende din ordre retur
Når du ønsker at ombytte eller sende et smykke retur, skal du selv sørger for at sende det retur og selv betale for returneringen. Du vurderer selv hvordan du sender din ordre.

BEMÆRK, din returforsendelse skal sendes direkte til LAGE DOR og må ikke leveres til pakkeshop m.v. Returneringer leveret til pakkeshops o. lign. vil ikke blive afhentet.

Det er muligt at returnere din ordre ved personlig fremmøde i vores butik.

Sørg for at pakke din returforsendelse forsvarligt ind, det er dit ansvar at din returnering kommer frem til LAGE DOR. - Vi anbefaler at du returnerer din forsendelse med Track og Trace for at sikre sporing.

Husk at oplyse dit ordrenummer sammen med forsendelsen, ellers kan vi ikke behandle din sag. (Retur skema)
Refundering af beløb kan alene ske til det betalingskort, der er anvendt til betaling af ordren. - Bemærk at der går ca. 10 hverdage fra din returforsendelse er modtaget hos LAGE DOR til at beløbet er returneret til betalingskortet.


Værdiforringelse:
Vi forbeholder os retten til at vurdere, om et smykke kan være forringet så meget i værdi ved ibrugtagen, at det kun er selve metallets værdi fratrukket administrations- og fragtomkostninger til firmaet, der omsmelter smykket, som kan refunderes.
Er der ridser i eks. bunden af ringen, så er ringen brugt og vi kan ikke tage den retur.